Δωρεάν προσωπικός διακοσμητής

Αρχιτεκτονική μελέτη χώρου & διακόσμησης

Η εταιρεία μας σας παρέχει δωρεάν την υπηρεσία διακόσμησης. Αναλαμβάνουμε αφού μελετήσουμε το χώρο σας να σας προτείνουμε τις λύσεις που απαιτούντε ώστε να δημιουργήσουμε έναν χώρο απόλυτα προσαρμοσμένο στο στυλ αλλα στις ανάγκες σας.

Σχεδιασμός & ειδικές κατασκευές

Το τμήμα ειδικών κατασκευών, με έμπειρους τεχνίτες και αρχιτέκτονες, αναλαμβάνει τη σχεδίαση μοναδικών, πρωτότυπων και λειτουργικών επίπλων, που ταιριάζουν απόλυτα στις ανάγκες κάθε χώρου.

Δωρεάν παράδοση & τοποθέτηση

Η παράδοση και η τοποθέτηση των επίπλων στον χώρο σας, γίνεται από εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρίας μας, εξασφαλίζοντας τη σωστή μεταφορά και συναρμολόγηση όπου απαιτείτε Η υπηρεσία παρέχετε δωρεάν περιμετρικά του νομού Θες/νίκης.

After sale service

Οι υπηρεσίες μας δε σταματούν μετά την αγορά των επίπλων
-Αναλαμβάνουμε να διορθώσουμε όποιο πρόβλημα προκύψει κατα την συμβίωσή σας με τα έπιπλα
-Αναλαμβάνουμε την αλλαγή υφασμάτων σε καναπέδες,καθώς και την βαφή επίπλων.
-Προσφέρουμε ανταλλακτικά και αξεσουάρ που είναι πιθανόν να χρειαστείτε σε βάθος χρόνου.

Λίστα γάμου

-Η ομορφότερη στιγμή της ζωής σας πλησιάζει. Η προνομιακή λίστα γάμου της εταιρείας μας σας περιμένει για να κάνει το νέο σας ξεκίνημα πιο εύκολο, πιο όμορφο και τελικά ιδανικό.

–Μελέτη χώρου: Μαζί με ειδικούς συμβούλους διακόσμησης, θα διαμορφώσουμε τη δικιά σας, ξεχωριστή λίστα, έτσι ώστε να μπορέσετε να έχετε αυτά που σας ταιριάζουν, αυτά που χρειάζεστε, αυτά που θα αναδείξουν την αισθητική σας.

-Άτοκες δόσεις: Σας δίνουμε την δυνατότητα να αποπληρώσετε τις αγορές σας με την χρήση εώς και 24 άτοκων δόσεων, ανάλογα με το τελικό ποσό πληρωμής.

-Προνομιακή έκπτωση: Εποφεληθείτε απο τις ειδικές εκπτώσεις 15% που ισχύει στις λίστες γάμου για όλα μας τα προιόντα.

Ελάτε να μας γνωρίσετε και να δημιουργήσουμε μαζί το σπίτι των ονείρων σας.

TOP